Monday, June 10, 2013

KEHIDUPAN BARU DI UITM

ASSALAMUALAIKUM

dah lama menyepi, akhirnya kali ni biha berpeluang untuk meng-update semula blog ni dengan cerita hidup baru. ececehh >< pasni nk join apa2 giveaway / contest mungkin akan berkurang lah nampaknya. ^^
hanya sekadar perkongsian , kalau sebelum ni biha banyak bercerita tentang SAINS MUAR (SAMURA). kali ni biha nak share citit-citit tentang kehidupan di universiti pulak. dah besooorr dah sekarang kan. huu besor pun besor , tapi perjalanan hidup masih jauh :)

so, main point post arini just nak kongsi biha dapat sambung belajar dekat uitm :) diploma in accountancy . 5 semester :)
insyaAllah doakan biha berjaya di sini dan dapat anugerah dekan every sem ya guys . hihi ^^ 
*apa2 cerita akan di update akan datang. tata titi tutu.




Tuesday, May 21, 2013

Special Giveaway by Syazlia & Diana

ASSALAMUALAIKUM

antara hadiah yg menjadi pilihan di hati :)

 2 Tudung bawal by 4u Muslimah & 6 tomato, 6 appeltox, 6 shiseido by Anseneda





Thursday, May 16, 2013

Mega GiveAway By Adam Faiz

ASSALAMUALAIKUM


HADIAH YANG SAAAAANGAT LUMAYAN :))

1. 1x Handmade Keychain By Lolly Shoppe
2. 1x Moustache Watch By MW
3. 1x Top Dress By PKSKPT
4. 1x Perfume lelaki By PKSKPT
5. 1x Mug Putih By KCC
6. 5x Bookmark Korean Cartoon By HSO
7. 1x Domain By Saidatul Qifayah
8. 2x Tudung Bawal By 4 UM
9. 2x Tribal Shawl By LTC
10. 10x Coklat By CB
11. 1x Aksesori subang telinga By NS
12. 5x Black Shisheido Mask By Wana
13. 1x  Rainbow Al-quran By AQR
14. 1x Candy lens By IKLS
15. 1x Kardigen By EzBuydiaz
16. 1x Legging By  EzBuydiaz
17. 1x Lip Tint Odbo By wilma  
18. 3x Keychain felt Craft By Eymasu
19. 1x Moustache Ring By lolita
20. 3x Mini bar coklat By LPCW
21. 1x Keychain Felt By CCS
22. 1x Handbag By BSS
23. 1x Kurung Peplum By  BSS
24. 3x Perfume Miniature By KTTT
25. 5x Corsor by Fiqa
26. 2x Keychain nama sendiri By SnA's
27. 1x Daiso chorcoal mask By SnA's
28. 1x Pure Marine colaggen gred AAA By  SnA's
29. 1x Cheesy Powder By SnA's
30. 1x Butang baju melayu



Mini Giveaway by Najwa Ayuni

ASSALAMUALAIKUM



FAYUN, ALANI


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...