Saturday, September 3, 2011

LELAKI TAK GUNA !! BENCI KAU !

ASSALAMUALAIKUM


entry kali ni, bukan nak tuduh semua lelaki tak  an,, cuma sebilangan je..
lelaki,, kalau rasa guna atau tak guna,, kalau kaurang nak test power korang ni berguna atau tak,, cube try (dh cube nk try plak an) baca k..


Lelaki jadi tak guna bila dia :

  • Membiarkan saudara perempuannya memakai pakaian seksi tanpa menegur mereka
  • Tak memberi didikan agama yang secukupnya kepada anak2 dan isterinya
  • Mengabaikan nafkah zahir dan batin terhadap isterinya
  • Memukul isterinya,padahal isteri itu sangat taat kepada dirinya & Allah
  • Mengabaikan tanggungjawabnya sebagai ayah terhadap anak2nya sama ada dari segi nafkah & sebagainya.
  • Menderhakai kedua orang tuanya

Ingat!!!Bukan semua lelaki tak guna,dan bukan semua perempuan berguna!



diulang.... 
Ingat!!!Bukan semua lelaki tak guna,dan bukan semua perempuan berguna!

p/s bukan semua lelaki tau.. seteng-seteng je, :) lelaki yg xguna mcam kat atas tulah .

2 comments:

IFA Athirah said...

siap ada ulangn lagi!hoho..x reti sy buat cption mcm yg last tu.huhu http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

nabiha said...

hehe,, saje jer.. biar terbolat mata yang membaca.. ngee ~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...