Thursday, November 17, 2011

PERUTKU TERBAKAR

tiba-tiba hari ni biha terajin nak cerita waktu biha masa kecil dulu? ehehe,, dah lma xmain pondok-pondok. sebab sekarang dah zaman IT. facebook je memanjang kn? nak main pondok-pondok pun. pandang sebelah mata je. puiihh ! *gengsternyer !

okay biha nak cerita waktu biha kecil-kecil dulu..  ceritanya bermula begini..

namaku nabiha ~ dulu biha suka main pondok-pondok, main kahwin-kahwin, * mak marah kalau biha sebut kahwin. mak kata takelok. haha. ok, fyned ! biha suke main kat bawah pokok. orang panggil pokok duit2. hik3.

pastu, biha berlakon konon-konon sakit perut. 

sepupu biha jadi doktor. dia buka klinik dekat-dekat situ. *ahlisepasukan 

doktor sapu ubat ni kat perut biha. mula-mula sikit. tapi biha ngada-ngada cakap, tak panas pun ! letak banyak-banyak lagi !
ok fine, doktor bukan kemain bubuh kat tangan banyak-banyak, then sapu kat perut biha macam mandi je rasa. 
nah ! NI UBAT NYEW!


TIBA-TIBA, biha terdiam. biha rasa sesuatu ! panas yang teramat sangat. rasa macam dikoyak-koyakkan kulit perut sampai nak terkeluar usus yang masih comel waktu tu ! biha lari !!!! masuk dapur, panggil mak ! doktor-doktor yang terlibat dalam klinik tu tercengang sebab diaorang tak tahu apa yang biha rasa ! bweeekk:P


*kembangkuncup hidungku.

mak tarik tangan biha terus masuk toilet. dia suruh tanggal semua baju, terus siram biha dengan air ! makkkk !! panaasssss !! 

mak tanya biha main apa? letak apa kat perut? time tu biha tak leh nak jawab sebab dah tahap maximum punya panas. sambil ersedu-sedu biha nangis masa tu. hahaha.. kelakarnya.

pastu, biha dah xmain da minyak-minyak panas ni. sampai sekarang dah tua bangka pun tak guna minyak panas. guna pun sikit je.. hewhewhew...

1 comment:

♥e'in♥ said...

hahaha.. yg pegi letak byk2 asal..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...