Wednesday, February 13, 2013

"SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!"

ASSALAMUALAIKUM

mari ramai-ramai join segmen yang lebih manis digelar, segmen "merapatkan ukhwah" hihi :) selamat men-join rakan-rakan ^^



33 comments:

NurulFHMT ◕‿◕ said...

Terima kasih ye sebab sudi join segmen saya :) semoga dapat laa kita merapatkan ukhwah nanti.Insya-Allah :)

senarai peserta ada di sini :)
boleh semak link blog awak di situ.

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

cikdamia sahaja. said...

hye selamat bersegmen dari segmen yang sama . done follow your blog . jika tak keberatan sila laa berkunjung ke blog saya and follow back , hehe :D

http://kuciputersenyum.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

((: AYu :)) said...

dari segmen yang sama.. done follow awk... jemput singgah balik yer kalau sudi..

http://ayulahnie.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Hidayatul Afzam said...

singgah + FOLLOW dari segmen yg sama. Salam perkenalan :)

http://izzam4eva.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Isabel Diaz said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak,

Jom follow saya jugak kalau belum,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

eyka said...

Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Atika Syuhada said...

Assalamualaikum..dr segmen yg sama..http://tikahada.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html..cantik blog ukhti..ana dah follow

nea lopah said...

http://nabihahsejutarasa.blogspot.com/
salam kenal..dari segmen yang sama..done folow adik jugak!

p/s : sama dgn nama anak anak, nabihah.umur 5 thn.

Miss Za said...

follow sini...jom follow za balik.. http://meetmissza.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html
salam kenal.

Hanis Masturina said...

Hanis dari segmen sama .Dah Follow sini .
Follow Hanis http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Hanis Masturina said...

Hanis dari segmen sama .Dah Follow sini .
Follow Hanis http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

farah syamimi said...

dari segmen yang sama
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

saya memerlukan bantuan anda
DISINI http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

done follow you :)

Idilia said...

done follow., dari segmen y same jgk., jemput lah singgah.,

http://sukasukidee.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

eyra adan said...

Join segmen ni jugaaa !
heh jom singgah blog saya :)

http://eyradanstory.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Iyraa Cariyno said...

dari segmen yang sama,done follow..follow back :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

farah syamimi said...

Jom join segmen saya, mana tahu nnt awak yg akan jadi bloglist saya :)


http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

Rieyn Anna said...

hai..dtg dr segmen same..da follow..hrp sudi follow akk juga ya..:)

http://qasehreena.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

PUTRI INTAN said...

datang singgah sini dari segmen yang sama ..

nie link blog saya .. mohon datang singgah juga ye :)

http://fiesayangrul.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

btw done follow awak :)

Nory Zoulkefle said...

salam kenal..

dari sgmen yg sama..

jom singgah sini plak..http://noryzoulkefle.blogspot.com/

Alia Az said...

dari segmen yang sama .. hehe =D .. done follow you ~ follow me yeahh .. hehehe .. =D

http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Khairul Zamri said...

Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

Puteri Mama said...

selamat bersegmen dear :)

http://tomatobey.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Nurul ain said...

Singgah dan follow sini dari segmen yang sama,jum follow sini juga 
http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

DilaElla said...

Assalamualaikum.salam kenal.dari segmen yang sama.done follow sini :)
http://dilaella.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Princess Syazliyana said...


http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html
bw sini dri segmen yg sama ;)
done follow u

NAJIHAH HASIN said...

salam perkenalan. jemput datang sini jugak yep http://haziyatulnajihah.blogspot.com

Nasuha said...

Salam. Saya dari segmen yang sama. Selamat berkenalan dan selamat berblogging. =)

C!K NiEdA NoRaiNidA said...

dari segment yg sama..

jom join GA nie..cuma perlu comment.. http://www.sigadismerah.my/2013/04/simple-giveaway.html

tq..

Atin Tory said...

Singgah dari segmen yg sama :D
Done follow sini
Jgn lupa follow saya balik k :D

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Solehah Shamsuddin said...

Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Ainur Athikah said...

Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Nurul Ros Mas Idayu said...

singgah dan follow here :) http://patungpink.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...