Friday, March 1, 2013

The 2nd Happy Giveaway by Nana & Riiri


kenapa Biha nak join GA ni??

  • Biha di-tag oleh kawan biha yang pompom :) alani thanks to her *hurrayhurray 
  • Tiba-tiba berminat pulak untuk join GA ni, sebab nampak menarik. comel-comel je. dan boleh dikatakan mudah untuk follow/like others sponser :)
  • dengan jujur dari lubuk hati yang dalam, Biha dah follow/like/add kesemuanya sponsor yang disuruh termasuk tuan-tuan yang buat GA ni.
  • BUT ! ada 1 blog ni yang Biha tak boleh follow. maybe salah link / smthing wrong. 
haaa tu dia 
  •  yeeaahh :) alhamdulillah sudah di-complete segala yang kamu minta. harap bertuah :) insyaAllah. amin ~

kawan - kawan yang di tag : fayun , shakira ,  arina

6 comments:

Alani said...

pon boleh, pompom. haha

Alani said...

oh ye bedah. ni kita tag bedah kat sini tau. hehe

http://thesitesaya.blogspot.com/2013/03/2nd-giveaway-by-ohhaeen.html

Misz Nadia_Kim Nana (나나 김) said...

Thanx for joining ^-^

Misz Nadia_Kim Nana (나나 김) said...

Ini blog sponsor yg x boleh dibuka tu : http://www.nieyxzha.com/
Thanx for telling ya :D

EdDynNa ♛ said...

hyee ! dari GA sama .
good luck ! ^^
jempot singgah yaa . tenggss ! :)

http://contenganvampire14.blogspot.com/2013/03/the-2nd-happy-giveaway-by-nana-riiri.html

iu-hazirah said...

good luck
dr segmen yg sama
done follow

http://www.iuzira.com/2013/05/the-2nd-happy-giveaway-by-nana-riiri.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...